SAVUSTUSKAAPIT


     ML MARKKINOINNISTA MYÖS SAVUSTUSBRIKETIT, KLIKKAA TÄSTÄ !

   
Bradley-savustin on ainutlaatuinen savustusuuni, jossa on savugeneraattori. Savugeneraattori kuumentaa savustusbrikettiä 20 minuuttia kerrallaan tasaisessa lämpötilassa siten, että epäterveellisiä ja pahanmakuisia PAH-yhdisteitä ei synny pilaamaan savustettavan tuotteen makua.
Savustin on keveä käsitellä ja pienen jääkaapin kokoinen. Bradley-savustimella saat puhtaanmakuisen lopputuloksen ilman kitkerää jälkimakua. Savustin on huoleton ja helppohoitoinen. Voit jättää sen savustamaan jopa 8 tunniksi ilman jatkuvaa hoitoa.
Lisäksi savustimen uunissa on säädettävä vastus, jolla lämminsavustus ja loppukypsennys on vaivatonta ja kontrolloitua. Matala ja kontrolloitu lämpötila tekee kypsentämisestä ja savustamisesta ainutlaatuista ja lopputulos on maukas ja mehevä.

Bradley, ERÄ-lehden testimenestyjä kylmä-ja kuumasavustukseen!

Erä-lehden suositus 6/2009: "Original Bradley Smoker on yksinkertaisesti paras koskaan kokeilemani savustuslaite, jolla etenkin kalan savustaminen onnistuu joka kerta ensiluokkaisesti."
Original on ensimmäinen kylmä- ja kuumasavustamiseen kehitetty Bradley. Laite hoitaa itse itsensä jopa 8 tunnin ajan Bradleyn kehittämillä briketeillä ja tuottaa generaattorissaan tasaista, puhdasta savua.
Uunin lämpötilaa voi säätää tarvittaessa liukukytkimellä. Ovessa on uunin sisälämpömittari. Lihaa ja kalaa mahtuu kerralla max. parikymmentä kiloa. Käyttökustannus on noin 1,50 euroa tunnissa ja sähköksi riittää tavallinen lamppusahkö.
Hyllyt ja rasvapelti ovat kaikissa malleissa konepestävää rosteria.
Kalan ja lihan lisäksi savustat tällä juustoja, hedelmiä, manteleita ja kasviksia nopeasti ja vaivattomasti, nappia painamalla. Kalan kylmäsavustus kestää Bradleyllä vain 7 tuntia (mausta riippuen,tietysti) , 10 kg lämminsavustettua possun sisäfilettä valmistuu reilussa tunnissa.
Lopputulos on mureaa, mehukasta ja maukasta. Ja joka kerta lopputulos on samanlaista. Kylmäsavun tekemiseen kesällä tarvitset myös Bradleyn kylmäsavulaatikon.
Käyttäjän lausunto:"Suositukseni on Bradley Smokerista se, että se on ainoa toimiva laite lihan savustukseen, koska lämpötilan ja savun hallinta on erittäin tarkka."
Jorma Kuittinen.

Bradley

Klikkaa ylläolevaa kuvaa, näet kuvan savustimesta isompana!

UUTUUS-MALLI BRADLEYLTÄ:

Suositun Bradley Original mallin uusi parannettu tuote. Lämpötilan säädin on siirretty savugeneraattorin yhteyteyteen (vanhassa mallissa liukukytkin kaapin oven alapuolella)
Bradley-savustin on ainutlaatuinen savustusuuni, jossa on savugeneraattori. Savugeneraattori kuumentaa savustusbrikettiä 20 minuuttia kerrallaan tasaisessa lämpötilassa siten, että epäterveellisiä ja pahanmakuisia PAH-yhdisteitä ei synny pilaamaan savustettavan tuotteen makua. Savustin on keveä käsitellä ja pienen jääkaapin kokoinen. Bradley-savustimella saat puhtaanmakuisen lopputuloksen ilman kitkerää jälkimakua. Savustin on huoleton ja helppohoitoinen. Voit jättää sen savustamaan jopa 8 tunniksi ilman jatkuvaa hoitoa.

Lisäksi savustimen uunissa on säädettävä vastus, jolllämminsavustus ja loppukypsennys on vaivatonta ja kontrolloitua. Matala ja kontrolloitu lämpötila tekee kypsentämisestä ja savustamisesta ainutlaatuista ja lopputulos on maukas ja mehevä.

Virransyöttö 220-2040 V, 50 Hz
Lämpövastusten teho : uuni 500 W , briketinpoltin 125 W
Max lämpötila 160 C
Ulkopinta : Epoksimaalattu pelti
Sisäpuoli: Harjattu RST
Hyllymäärä: 4kpl
Uunin sisämitat: 260×320 mm
Mitat: 790×430×360 mm
Paino: 19 kg
CE hyväksyntä

HINTA 380€ (alv 0 %)
+ KYLMÄSAVULAATIKKO 95€ (alv 0 %)
Bradley Smoker Digital (4 hyllyä)

Paino: noin 21 kg
Koko: 860 x 510 x 460 mm.
Tilavuus: 76litraa
Hyllyjä: 4 kpl a´ 260 x 320 mm. Mahdollisuus tuplata kahdeksaan.
Lämpövastuksen teho: 500 W uuni / 125 W generaattori
Virransyöttö: 220 - 240V, 50 Hz - 2.5 A.
Lämpötilan maksimi: säädettävissä 160 C asteeseen.
Lämpötilan minimi: Katso Kylmäsavustus
Ulkokuori: Epoksilakattu teräs
Sisäpuoli: Ruostumaton teräs
Toimitus sisältää: Kaappi, generaattori, 4 hyllyä, rasvapelti, pohjapelti, vesiastia ja käyttöohje.
Takuu: 12 kuukautta, CE hyväksyntä.
HINTA 480€ (alv 0 %)
+ KYLMÄSAVULAATIKKO 95€ (alv 0 %)
Bradley Smoker Digital (6 hyllyä)

Paino: noin 25 kg
Koko: 1070 x 510 x 460 mm
Tilavuus: 108 litraa
Hyllyjä: 6 kpl a´ 260 x 320 mm. Mahdollisuus tuplata kahteentoista
Lämpövastukset: 500 W uuni / 125 W savugeneraattori
Virransyöttö: 220 - 240V, 50 Hz - 2.5 A
Lämpötilan maksimi: säädettävissä 160C asteeseen
Lämpötilan minimi: katso Kylmäsavustus
Ulkokuori: epoksilakattu pelti
Sisäpuoli: ruostumaton pelti
Toimitus sisältää: kaappi, generaattori, 6 hyllyä, rasvapelti, pohjapelti, vesiastia ja käyttöohje.
Takuu: 12 kuukautta, CE hyväksyntä
HINTA 590€ (alv 0 %)
+ KYLMÄSAVULAATIKKO 95€ (alv 0 %)
Bradley kylmäsavulaatikko

Bradleyn kylmäsavulaatikko on suunniteltu tehostamaan savun jäähdytystä Bradleyn generaattorin ja uunin välillä. Laite on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä Bradley Originalin, Rosterin tai kahden Digitalisen mallin kanssa.
On useita tekijöitä, jotka vaikuttavat kylmäsavustuksen lopputulokseen kaikissa savustimissa. Bradley Smoker on suunniteltu siten, että savun tuottava generaattori voidaan irrottaa kaapista. Näin brikettejä kuumentava vastus saadaan kaapin ulkopuolelle ja savun muodostus ei nosta kaapin lämpötilaa merkittävästi.
Kuten näet oikealla olevasta kuvasta, kylmäsavulaatikko tarjoaa näppärän ratkaisun savun johtamiseksi generaattorista kaappiin välimatkan päästä.
Kaappi on asennettava hiukan generaattorin yläpuolelle, jotta savu nousisi joustavaa putkea pitkin ylöspäin kaappiin.

Kylmäsavustus

Enlannissa Hugh Fearnley-Whittingstall on tehnyt paljon uudistaakseen ja edistääkseen savustamista TV-ohjelmassaan. Ohjelman myötä syntyneessä kirjassaan "Jokimökin keittokirja" hän kirjoittaa paljon kylmäsavustamisesta. Enlanniksi kirja on nimeltään "The River Cottage Cookbook".

Bradley Smoker helpottaa paljon savustamiseen liittyvää työtä ja tuottaa tasaista matalalämpöistä savua.

Joka tapauksessa kun kylmäsavustetaan, on tekijöitä jotka vaikuttavat Bradley Smokerin toimintaan.

Kylmäsavustamisen lämpötila

Ensinnäkin ilman lämpötila vaikuttaa olennaisesti asiaan. On ilmeistä, että alhaisen lämpötilan saavuttaa helpommin kylmällä ilmalla kuin kuumana kesäpäivänä.

Savustimessa olevan ruoan määrä ja sen "massa" vaikutavat myös uunin lämpötilaan.

Ota myös huomioon että standardeissa savustinmalleissa brikettejä kuumentava vastus on sijoitettu uunin sisään. Lisäksi uuni on eristetty hyvän lämminsavustamisen ja barbequen suorittamiseksi. Kun kylmäsavustetaan savugeneraattorin vastus lämmittää myös itse uunia.

Jos sinulla on vaikeuksia saada uuniin riittävän alhainen lämpötila, ratkaisu voisi olla savugeneraattorin irroittaminen kiinnikkeistään ja sen siirtäminen kauemmaksi uunista. Vatii vain hiukan nokkeluutta johtaa savu takaisin uunin sisään.

Kylmäsavustamisen kesto

Aika, totta kai, vaihtelee eri ruoka-aineiden ja annospalojen koon mukaan. Savugeneraattori tuottaa kuitenkin riittävästi savua savustamaan kaiken sen ruoan joka on savustimessa sisällä. Yleisesti voidaan sanoa, että savustusajat Bradleyllä ovat merkittävästi lyhyempiä kuin yleensä käytössä olevilla savustimilla. Esimerkiksi lohen savustaminen käy mainiosti tunneissa, kun sen yleensä sanotaan kestävän pikemminkin päiviä.

     ML MARKKINOINNISTA MYÖS SAVUSTUSBRIKETIT, KLIKKAA TÄSTÄ !JUSKA KALANSAVUSTUSUUNI

Juska kalansavustusuuni on kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu suomalainen tuote, joka on kehitetty eri myyntipaikoilla liikkuvien ammattimaisten kalansavustajien tarpeet huomioon ottaen. Nestekaasutoimisena ja savukaasuejektoriensa ansiosta uunin yhteydessä voidaan käyttää hyvinkin korkealle nousevaa hormia, mikä tekee savustamisen mahdolliseksi toreilla ja yleisötapahtumissa.

Valmistusmateriaalina käytetty ruostumaton teräs on helppo pitää puhtaana ja se sietää kaikkia markkinoilla yleisesti myynnissä olevia pesuaineita sekä myös elintarviketeollisuuteen tarkoitettuja voimakkaita pesuaineita.

Neljän ritilän muodostama yhteensä yli 1neliömetrin suuruinen savustuspinta-ala vastaa myös hyvinkin vilkkaan markkinapaikan haasteisiin.

Irroitettava suuluukku mahdollistaa hygieniasta huolehtimisen perimmäistä nurkkaa myöten, ja irroitettava savukaasuejektori voidaan rasvoituttuaan pestä astianpesukoneessa.

Kolmivaippaisen rakenteensa johdosta savustettavana oleva elintarvike- ja nestekaasupalokaasut eivät kohtaa, mikä takaa myyntituotteen puhtaan laadun.

Eteen vaakatasoon aukeava luukku on tarkoitettu ritilöiden käsittelytasoksi. ts. työtaso on uunin yhteydessä.

Nestekaasupolttimen rasittama tulilevy on myös suunniteltu tarvittaessa helposti vaihdettavaksi, mikä kuitenkin edellyttää useita satoja savustuskertoja.

Tekniset tiedot

Materiaali RST 1mm
Korkeus 1000 mm
Leveys 680 mm
Syvyys 680 mm
Paino 100 kg
Eriste 30 mm tulivilla FPS 14
Tulensuoja 10 mm Lujalevy
Ritilät ST 4kpl 540x540=1,16m2
Poltin suositus: Rengaspoltin 11,7 kw

HINTA 2450€ (alv 0%)

Savukalan saat säilymään vakumoinnilla, katso vakuumikoneet TÄÄLTÄ!


Kaikki hinnat tässä sivustossa alv 0 %, ellei toisin mainita!