ABM-PIHVIAUTOMAATTI

KAUPAN, SUURKEITTIÖIDEN JA TEOLLISUUDEN KÄYTTÖÖN!Säiliö 20 litraa. Muotin suurin halkaisija 120 mm. Mitat 500 x 600 x 610.
ABM:n automaattikoneen perusmallin tuotantokapasiteetti on n. 2000, nopeudeltaan säädettävän 1500-4000 iskua tunnissa. Muottivalikoimassa on n. 40 erilaista yksi- ja kaksiaukkoista muottia sekä neljän ø 35 mm liha- tai kalapyörykän muotti. Paksuuden voi säätää ilman työkaluja. Jatkokäsittelystä riippuen aluspaperin syöttömahdollisuus. Ohjaus jalkakytkimellä. Kone puretaan - ilman työkaluja - pesukuntoon n. minuutissa. Pesuhävikki on vain 100-250 grammaa.
Sopivan massan tai taikinan voi tehdä esim jauhetusta lihasta, kalasta, kasviksista tai raastetusta perunasta. Myös rakenteeltaan sopiva ruoka- tai kahvileipätaikina voidaan muotoilla tällä koneella. Välituotteen voi kypsentää parilalla, uunissa tai uppopaistossa puoli- tai tarjoiluvalmiiksi. Tuotteen voi myös pakastaa tai tehdä tarjottavaksi kylmänä alkuruokana.
ABM-pihviautomaatin eri muottivaihtoehdoilla muotoilet kätevästi jauhelihapihvit, kasvipihvit, kalapihvit, lihapyörykät jne. Sopii kalaliikkeille, eineskeittiöille, supermarketeille. Pyydä tarjous!
Peruslaite sisältää yhden muottivaihtoehdon. Syöttölaitteen saa lisävarusteena.
Kaikki hinnat tässä sivustossa alv 0 %, ellei toisin mainita!