TUHOLAISKARKOTTIMET


ÄÄNIAALLOILLA TOIMIVA TUHOLAISKARKOTIN MIG-240

Useat kenttäkokeet ja käytännön kokemukset osoittavat, että tuholaiset voidaan karkottaa vaikuttamalla ääniaalloilla suoraan niiden keskushermostoon. Ääniaalto vaikuttaa tuholaisten kuulo- ja hermojärjestelmään aiheuttaen kipua ja epämiellyttävän olon - tuholaisten on lähdettävä.
KÄYTTÖKOHTEET
Tuholaiskarkottimen käyttökohteita ovat: kodit, kaupat, keittiöt, ruokalat, ravintolat, tavaratalot, elintarviketehtaat, lastauslaiturit, jätepakkaajat, varastot, sairaalat, vilja-aitat, tietokonehuoneet, laivat, maatilat jne. Tuholaiskarkotin häätää rotat, hiiret ja vastaavat tuholaiset. Laite ennaltaehkäisee myös lintujen pesiytymisen.
OMINAISUUDET
1. Ääniaalto aiheuttaa kovaa kipua ja epämiellyttävän olon tuholaisille, mutta siitä ei ole haittaa ihmisille tai lemmikeille. Ääniaallot ovat luonnonmukaisin tapa päästä eroon häiritsevistä tuholaisista.
2. Laitteesta lähtevät ääniaallot eivät häiritse elektronisten laitteiden toimintaa.
3. Viikosta kolmeen viikkoon riittää karkottamaan tuholaiset ja laitteen jatkuva käyttö estää niiden uudelleenpesiytymisen.
ASENNUS
Tuholaiskarkotin sijoitetaan 20 - 80 cm:n korkeudelle lattiasta ja ääniaallot tulee suunnata kovaa seinäpintaa tms. kohti, jotta ne kimpoilisivat seinistä useita kertoja eteen- ja taaksepäin kattaen koko huonetilan. Laitetta voidaan ohjata myös lisävarusteena saatavana kellokytkimellä.
TUHOLAISKARKOTIN MIG-240
Taajuus 10 - 65 kHz säädettävä
Teho 115 dB
Kulutus 4W
Vaikutusalue 240m2

HINTA 130€ (alv 0%)


MYRKYTÖN VAIHTOEHTO!Kaikki hinnat tässä sivustossa alv 0 %, ellei toisin mainita!